Suorahaku

Talente on luotettava kumppanisi etsiessäsi avainhenkilöitä organisaatioosi. Vuosien kokemuksemme, vahva toimiala- ja markkinaosaamisemme sekä laajat verkostomme takaavat onnistuneen suorahakuprosessin. Suorahakupalvelumme käsittää seuraavat vaiheet:

Hakustrategian määrittäminen

Suorahakuprosessissamme perehdymme syvällisesti asiakkaamme liiketoimintaan, organisaatioon ja yrityskulttuuriin. Määrittelemme yhdessä asiakkaamme kanssa tehtävässä tarvittavat kompetenssit ja osaamisalueet sekä paneudumme asiakkaan työnantajamielikuvaan ja sen välittämiseen hakuprosessissa kandidaateillemme.

Kandidaattien identifiointi

Laadimme kattavan long-listan, jonka käymme aina läpi asiakkaamme kanssa varmistaaksemme oikein kohdistetun suorahaun. Tapaamme kaikki potentiaaliset kandidaatit henkilökohtaisessa kompetenssipohjaisessa haastattelussamme.

Finalistien esittelyt

Toimitamme asiakkaallemme finalisteista ennakkoon kirjalliset esittelymateriaalit etukäteen tutustumista varten. Finalistien esittelytilaisuudessa analysoimme asiakkaan kanssa yksittäisten hakijoiden kompetenssien ja persoonallisten ominaisuuksien soveltuvuutta tehtävässä menestymiseen.

Valinta

Avustamme asiakastamme oikean valinnan tekemisessä ja tarvittaessa suoritamme työpersoonallisuusarvioinnit tai lähetämme finalistit psykologisiin testeihin. Suorahakumme sisältää myös aina kuuden kuukauden takuun.

Keskustelemme mielellämme yrityksenne tarpeista suorahakupalveluihin, soita 040 6735262.

Löydämme oikeat henkilöt yritysten strategisiin avaintehtäviin, luotettavasti ja joustavasti.