Rekrytointi

Raja sininen

Autamme yritystänne löytämään oikeat osaajat asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason tehtäviin. Palveluistamme voimme valita sinulle tilanteeseen parhaiten sopivan rekrytointipalvelun. Toteutamme rekrytoinnit tehokkaasti ja huolellisesti. Pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiimme ja kandidaatteihimme koko rekrytointiprosessin ajan ja samalla vahvistamme asiakkaan hyvää työnantajamielikuvaa. Hakijakokemuksista olemmekin saaneet erinomaista palautetta sekä hakijoiltamme että asiakkailtamme.

Ole meihin yhteyksissä, autamme mielellämme!

Ilmoitushaku

Raja harmaa

Ilmoitushaku tuo yrityksellenne näkyvyyttä ja tavoittaa tehokkaasti aktiiviset työnhakijat. Valitsemme yhdessä soveltuvimmat ilmoituskanavat ja suunnittelemme ilmoitukset toiveidenne mukaisesti. Hoidamme koko rekrytointiprosessin joustavasti ja kustannustehokkaasti, resursseja säästäen. Jaamme haun laajasti eri hakukanaviin ja hyödynnämme sosiaalista mediaa haun kohdentamiseen.

Verkostohaku

Raja harmaa

Verkostohaku on pienimuotoinen suorahaku, jolla tavoitamme osaajia ilmoitushaun ulkopuolelta hyödyntäen laajoja verkostojamme sekä sosiaalista mediaa. Yhdistetyllä verkosto- ja ilmoitushaulla löydämme osaamistasoltaan sopivat kandidaatit haettavaan tehtävään ja takaamme näin tasokkaan finalistien joukon.

Inhouse -rekrytointi

Raja harmaa

Tarjoamme myös Inhouse-rekrytointipalveluja, jolloin toimimme kumppanina yrityksen sisäisissä rekrytointiprosesseissa. Hoidamme Inhouse-rekrytoinnit joustavasti ja ammattitaidolla yhdessä rekrytoinneista vastaavien avainhenkilöiden kanssa.

Henkilöarvioinnit

Raja harmaa

Asiantuntemuksella toteutetut henkilöarvioinnit antavat arvokasta lisätietoa valintaprosessin tueksi. Henkilöarvioinnit kertovat työntekijän soveltuvuudesta tulevaan työtehtävään. Henkilöarvioinneilla pyritään myös minimoimaan rekrytointiin liittyviä riskitekijöitä. Henkilöarvioinnit voidaan toteuttaa osana Talenten rekrytointiprosessia tai erillisenä lisäpalveluna.

Ota yhteyttä!

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Yritys

    Puhelin

    Viesti