Outplacement - Muutosturva

Raja sininen

Valmennamme yritysjohtoanne hallitsemaan haastavat tilanteet organisaatiomuutoksessa, kuten YT-neuvotteluissa. Tehtävämme on vahvistaa luotettavaa työnantajamielikuvaa ja tukea vastuullista henkilöstöpolitiikkaanne. Tuemme esimiehiänne ja valmennamme heitä muutosjohtamiseen. Avustamme ja valmennamme työntekijöittenne uramuutostilanteessa ja tuemme uuden uran löytämisessä henkilökohtaisella uravalmennusohjelmallamme. Tärkeää on myös edistää taloon jäävän henkilöstön sitoutumista työhön ja mahdollistaa sisäinen liikkuvuus.

Tarjoamme yrityksellenne YT-neuvotteluiden tueksi Outplacement-ohjelmia, jotka täyttävät muutosturvan läkisääteiset velvoitteet.  Ohjelma räätälöidään yrityksenne tarpeiden mukaisesti ja voimme sisällyttää siihen sekä ryhmä- että yksilövalmennuksia. Ohjelmamme avulla työntekijänne löytävät uuden suunnan työelämälleen ja pääsevät näin toteuttamaan itseään uusissa haasteissa. Panostamme erityisesti nykyisten sähköisten työnhakumenetelmien ja sosiaalisen median hallintaan ja hyödyntämiseen sekä omien vahvuuksien määrittämiseen että niiden esittämiseen työnhakutilanteissa. Edistämme mahdollisimman nopeaa sijoittumista työmarkkinoille.

Ole meihin yhteyksissä, autamme mielellämme!

Henkilökohtainen urakonsultointi

Raja harmaa

Tarjoamme myös henkilökohtaista urakonsultointia. Luomme sinulle sopivan työnhakustrategian ja opetamme sinut hyödyntämään tehokkaasti eri hakukanavia ja sosiaalista mediaa. Päivitämme CV:si ja valmennamme sinua erilaisiin haastattelutilanteisiin. Autamme sinua tuomaan esille vahvuuksiasi ja osaamistasi työpaikkahaastatteluissa. Lisäksi opastamme sinua välttämään erilaisia haastattelutilanteiden karikoita.

Ota yhteyttä!

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Yritys

    Puhelin

    Viesti