Suorahaku

Raja sininen

Talente on luotettava kumppanisi etsiessäsi avainhenkilöitä organisaatioosi. Vuosien kokemuksemme, vahva toimiala- ja markkinaosaamisemme sekä laajat verkostomme takaavat onnistuneen suorahakuprosessin.

Suorahaku on yritykselle sopiva menetelmä silloin, kun organisaatiossa on osaamisvaje, jonka täyttäminen perinteisin hakumenetelmin ei onnistu tai sitä ei löydy suoraan omista verkostoista. Suorahaku sopii myös silloin, kun halutaan hakea henkilöä hiljaisesti kertomatta siitä julkisesti. Suorahaun etuna on haun kohdentaminen juuri niihin henkilöihin, joiden profiili on sopiva tehtävään. Tämä tuo varmuutta valintaprosessiin. Ammattitaitoisesti hoidettu suorahaku on tehokas ja taloudellinen.

Suorahakupalvelumme

Raja harmaa

Suorahaun onnistumisen lähtökohtana on syvällinen perehtyminen liiketoimintaanne, organisaatioonne ja yrityskulttuurinne. Meille on tärkeää ymmärtää yrityksenne liiketoiminnalliset tavoitteet ja sitä, miten valittava henkilö tulee vaikuttamaan näiden tavoitteiden saavuttamiseen. Määrittelemme yhdessä tehtävässä tarvittavat kompetenssit ja osaamisalueet, sekä paneudumme työnantajamielikuvaanne ja sen välittämiseen hakuprosessissa kandidaateillemme.

Osaajien tunnistaminen

Raja harmaa

Osaajien tunnistamisvaiheessa hyödynnämme laajoja verkostojamme sekä toimialaosaamistamme. Kartoitamme kattavasti ja tehokkaasti oikeanlaiset osaajat markkinoilta. Kompetenssipohjaisen haastattelumenetelmämme avulla kartoitamme kandidaatin osaamistason ja sopivuuden tehtävään. Persoonallisissa ominaisuuksissa paneudumme erityisesti motivaation kartoittamiseen ja henkilön mielenkiintoon siirtyä uusiin haasteisiin yritykseenne.

Hakijakokemus

Raja harmaa

Suorahakuprosessi on kandidaateillemme usein silmiä avaava. Syvähaastattelut ja keskustelut omasta taustasta ja osaamisesta auttavat henkilöä selkiyttämään omaa näkemystä urastaan ja etenemismahdollisuuksistaan. Hakijaprosessissamme panostamme aktiiviseen ja oikea-aikaiseen viestintään kaikille prosessissa mukana olleille.

Valinta

Raja harmaa

Esittelemme yrityksellenne kandidaatit, joilla on tehtävään sopiva osaaminen tai heissä on hyvin vahvaa kehityspotentiaalia menestyä tehtävässä. Finalistien esittelytilaisuudessa analysoimme yhdessä yksittäisten hakijoiden kompetenssien ja persoonallisten ominaisuuksien soveltuvuutta tehtävään. Referenssien tarkistaminen kuuluu myös prosessiimme. Valintaanne tukevat myös työpersoonallisuusarvioinnit tai psykologiset testit.

Miksi Talente?

Raja harmaa

Olemme tehneet menestykkäästi suorahakuja sekä isoille pörssiyrityksille kuin pienille- ja keskisuurille yrityksille. Onnistuneita asiantuntija, päällikkö- ja johtotason suorahakuja olemme tehneet usealle toimialalle mm. rakennus- ja kiinteistöalalle, elintarviketeollisuudelle, sähkö- ja infraverkkoteollisuudelle, koulutus- ja palvelualalle, metalli- ja konepajateollisuudelle, energia- ja cleantech-toimialalle sekä tekniseen tukkukauppaan.

Monipuolinen kokemus lukuisista onnistuneista suorahauista ja kattavat verkostot sekä laaja toimialaosaaminen ovat vahvuuksiamme. Tehokas ja tarkka prosessimme varmistaa onnistumisen. Panostamme pitkäaikaiseen yhteistyöhön ja avoimeen kanssakäymiseen.

Sopivien henkilöiden löytäminen yritykselle on aina haaste.

Ole meihin yhteyksissä, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä!

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Yritys

    Puhelin

    Viesti