Suorahaku

raja_sin3

Menestys syntyy motivoituneista ja oikein valituista henkilöistä. Meillä on taitoa ja osaamista toteuttaa yrityksellenne onnistununut suorahakuprosessi, löytää osaaja, joka täyttää vaatimuksesi.

Toteutamme yrityksellesi suorahakuja johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden tehtäviin. Suorahakuprosessimme on tehokas ja laadukas, mikä takaa onnistuneen lopputuloksen. Konsulteillamme on vahva toimiala- ja markkinaosaaminen sekä laajat verkostot. Luomme kanssasi pitkäaikaisen  asiakassuhteen ja meille on tärkeää ymmärtää liiketoimintaanne ja tutustua organisaatioonne ja tapaanne toimia. Paneudumme tehtävän houkuttelevuustekijöihin ja välitämme työnantajamielikuvaa hakijoille koko prosessin ajan. Takaamme ammattimaisen ja hakijaa arvostavan hakijakokemuksen.

 

Miksi suorahaku?

Raja harmaa
 • Kun haku perinteisin menetelmin ei onnistu
 • Kun haluat toimia haun suhteen luottamuksellisesti ja hiljaisesti
 • Kun haluat kohdentaa hakua tiettyyn rajattuun kohderyhmään
 • Kun haluat löytää parhaan osaajaan tehtävään

Olemme toteuttaneet suorahakuja menestyksellä usealle toimialalle mm. rakennus- ja kiinteistöalalle, elintarviketeollisuudelle, sähkö- ja infraverkkoteollisuudelle, koulutus- ja palvelualalle, metalli- ja konepajateollisuudelle, energia- ja cleantech-toimialalle sekä tekniseen tukkukauppaan.

Osaajien tunnistaminen

Raja harmaa

Osaajien tunnistamisvaiheessa hyödynnämme laajoja verkostojamme sekä toimialaosaamistamme. Kartoitamme kattavasti ja tehokkaasti oikeanlaiset osaajat markkinoilta. Kompetenssipohjaisen haastattelumenetelmämme avulla kartoitamme kandidaatin osaamistason ja sopivuuden tehtävään. Persoonallisissa ominaisuuksissa paneudumme erityisesti motivaation kartoittamiseen ja henkilön mielenkiintoon siirtyä uusiin haasteisiin yritykseenne.

Hakijakokemus

Raja harmaa

Suorahakuprosessi on kandidaateillemme usein silmiä avaava. Syvähaastattelut ja keskustelut omasta taustasta ja osaamisesta auttavat henkilöä selkiyttämään omaa näkemystä urastaan ja etenemismahdollisuuksistaan. Hakijaprosessissamme panostamme aktiiviseen ja oikea-aikaiseen viestintään kaikille prosessissa mukana olleille.

Valinta

Raja harmaa

Esittelemme yrityksellenne kandidaatit, joilla on tehtävään sopiva osaaminen tai heissä on hyvin vahvaa kehityspotentiaalia menestyä tehtävässä. Finalistien esittelytilaisuudessa analysoimme yhdessä yksittäisten hakijoiden kompetenssien ja persoonallisten ominaisuuksien soveltuvuutta tehtävään. Referenssien tarkistaminen kuuluu myös prosessiimme. Valintaanne tukevat myös työpersoonallisuusarvioinnit tai psykologiset testit.

Miksi Talente?

Raja harmaa
 • panostamme aloituspalaveriin ja kaiken tarpeellisen tiedon hankkimiseen suorahaun käynnistämiseksi, panostamme houkuttelevuustekijöiden määrittämiseen
 • suorahakumme ovat onnistuneet lähes 100 % riittävän laajan ja tarkasti tehdyn long-listan/research-työn ansiosta, tunnistamme oikeanlaiset osaajat markkinoilta, unohtamatta diversiteettiä
 • hakijakokemuksemme on kiitelty
 • kattavat hakijaesittelyt helpottavat valintaa
 • suorahaussa meillä on kaksi toteuttavaa konsulttia
 • prosessimme on tehokas ja tuloksellinen
 • panostamme pitkäaikaiseen yhteistyöhön ja luottamukseen
 • toimimme vastuullisesti ja eettisten periaatteiden mukaisesti

Sopivien henkilöiden löytäminen yritykselle on aina haaste.

Ole meihin yhteyksissä, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä!

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Yritys

  Puhelin

  Viesti