Työnantajalle

raja_sin3

Menestys syntyy motivoituneista ja oikein valituista ihmisistä. Meillä on taitoa ja osaamista onnistuneen rekrytointiprosessin toteuttamiseen. Löydämme suorahaun, ilmoitushaun tai verkostohaun keinoin yrityskulttuurinne sopivat ja osaamiseltaan pätevät tekijät tehokkaasti ja varmasti. Huolehdimme myös yrityksenne työnantajamielikuvan välittämisestä läpi prosessin ja toimimme esimiestenne tukena valintatilanteissa. Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua myös, jos haluat kehittää esimiestyötä, johtoryhmien tai tiimien toimintaa.

Ole meihin yhteyksissä, autamme mielellämme!

Rekrytointi

Raja harmaa

Käänny puoleemme, kun etsit osaajaa asiantuntija-, esimies- ja johtotehtäviin. Hakuprosessissa huomioimme yrityskulttuurinne ja tuemme yrityksenne hyvää työnantajamielikuvaa sekä takaamme hakijoille erinomaisen hakijakokemuksen.

Suorahaku

Raja harmaa

Suorahaun avulla löydämme haastavissakin markkinatilanteissa avainhenkilön johto- ja asiantuntijatehtäviin tehokkaasti ja täsmällisesti. Onnistumisen taustalla ovat syvällinen perehtyminen toimialaanne ja vahva liiketoimintaosaamisemme sekä tarkka prosessimme. Suorahakua voimme täydentää johdon valmennuksillamme.

Arviointipalvelu

Raja harmaa

Henkilöarvioinnilla saadaan hakijasta arvokasta lisätietoa rekrytoinnin tueksi varmistamaan hakijan soveltuvuutta haettuun tehtävään. Tunnistamme hakijan vahvuuksia ja motivaatiota sekä kehityspotentiaalia. Tarjoamme arviointipalvelua osana rekrytointi- tai valmennusprosessia.

Outplacement - Muutosturva

Raja harmaa

Valmennamme yritysjohtoa kohtaamaan organisaatiomuutosten tuomia haasteita. Räätälöimme muutostilanteeseen sopivan Outplacement -palvelun, jossa huolehdimme niin yritysjohdon valmiudesta organisaatiomuutokseen kuin työntekijöiden tukemisesta ja ohjaamisesta uramuutostilanteessa.

Kehittäminen

Raja harmaa

Monipuolisilla valmennuspalveluillamme autamme yritystäsi menestymään. Saat kauttamme ammattitaitoisen valmentajan kehittämään organisaatiosi myynti-, esimies- ja johtoryhmäosaamista. Autamme sinua rakentamaan oppivia monimuotoisia tiimejä. Valmennuksemme ovat osallistavia, dialogisia valmennuksia, joissa oppiminen ja uusien toimintatapojen kokeileminen ovat heti implementoitavissa henkilöstön työarkeen.

HR -Palvelut

Raja harmaa

Asiantuntevien HR-palveluiden avulla varmistamme, että yrityksen henkilöstöpalvelut ovat ajan tasalla. HR-ammattilaisemme rakentavat ja kehittävät onnistuneita henkilöstöhallinnon prosesseja organisaationne tarpeisiin ja tueksi.

Ota yhteyttä!

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Yritys

    Puhelin

    Viesti