Talente yrityksenä

raja_sin3

Menestys syntyy motivoituneista ja oikein valituista ihmisistä. Meillä on taitoa ja osaamista onnistuneen rekrytointiprosessin toteuttamiseen. Löydämme suorahaun, ilmoitushaun tai verkostohaun keinoin yritykseenne sopivat ja osaamiseltaan pätevät tekijät tehokkaasti ja varmasti.

Toimintamme perusta on vastuullisuus ja luotettavuus. Luomme pitkäaikaisia kumppanuuksia ja toimimme asiakkaidemme läheisenä yhteistyökumppanina ja neuvonantajana henkilöstön resurssoinnissa sekä kehittämisessä. Maailman muuttuessa pystymme toimimaan dynaamisesti ja joustavasti asiakkaidemme organisaatiota tukien.

Vahvuutemme on laaja-alainen liiketoimintaosaaminen. Konsulttimme ovat kokeneita ja toimineet myös itse vastuullisissa tehtävissä eri toimialoilla. Tuloksellinen yhteistyö lähtee asiakkaan liiketoiminnan syvällisestä ymmärtämisestä.

Vastuullisuus tarkoittaa meille myös hakijoidemme arvostamista ja tukemista. Viestimme avoimesti ja pidämme lupauksemme myös hakijoidemme suuntaan. Panostamme erinomaiseen hakijakokemukseen ja sparraamme hakijoitamme uralla eteenpäin.

Olemassaolomme tarkoitus on tehdä työtämme intohimolla, kehittyä ja kasvaa joka päivä asiakkaamme mukana. Ja kun maailma muuttuu, löydämme asiakkaallamme ne tärkeät osaajat, jotka auttavat organisaatiota kasvamaan ja kehittymään yrityksen evoluutiossa.

Arvomme

Raja harmaa

Kumppanuus

Työmme perustuu pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa.

Luotettavuus

Luottamuksellisen ja avoimen yhteistyön avulla autamme asiakkaitamme menestymään.

Yhteisöllisyys

Kannustamme, innostamme ja tuemme toisiamme.

Kehitys

Pyrimme jatkuvasti kehittymään ja oppimaan yhdessä.  Pyrimme hyödyntämään toiminnassamme digitaalisuutta ja tekoälyä.

Vastuullisuus

Arvostamme erilaisuutta ja kohtelemme kaikkia sidosryhmiämme arvostuksella, avoimesti ja tasapuolisesti.

Meille vastuullisuus tarkoittaa myös ihmisten ja ympäröivän yhteiskunnan sekä ympäristön kunnioittamista kaikessa, mitä teemme. Yrityksenä lahjoitamme jokaisesta päätökseen viedystä toimeksiannosta pienen prosentuaalisen osuuden ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön. Lisäksi henkilökohtaisella tasolla kompensoimme lennoista hiilijalanjälkeemme syntyvän kuormituksen hyvityspalveluiden kautta.