Rekrytointi

Rekrytointipalvelumme toteutamme joustavasti ja ammattitaidolla. Palvelu räätälöidään aina asiakaskohtaisesti ja asiakkaamme voi valita eri vaihtoehdoista juuri hänelle sopivan tavan rekrytoida osaajia organisaatioonsa. Pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiimme ja kandidaatteihimme koko rekrytointiprosessin ajan ja samalla vahvistamme asiakkaan hyvää työnantajamielikuvaa. Hakijakokemuksista olemmekin saaneet erinomaista palautetta sekä hakijoiltamme että asiakkailtamme.

Ilmoitushaku

Ilmoitushaku tuo yritykselle näkyvyyttä ja tavoittaa tehokkaasti aktiiviset työnhakijat. Valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa soveltuvimmat ilmoituskanavat ja suunnittelemme ilmoitukset asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hoidamme koko rekrytointiprosessin joustavasti ja kustannustehokkaasti asiakkaan resursseja säästäen.

Verkostohaku

Rekrytoinneissa hyödynnämme laajoja verkostojamme sekä sosiaalista mediaa. Verkostohaulla tavoitamme osaajia ilmoitushaun ulkopuolelta. Yhdistetyllä verkosto- ja ilmoitushaulla varmistamme, että saamme parhaita alan ammattilaisia sekä ilmoittelun että verkostojemme kautta.

Inhouse-rekrytointi

Tarjoamme asiakkaillemme myös Inhouse-rekrytointipalveluja. Toimimme asiakkaamme kumppanina yrityksen sisäisissä rekrytointiprosesseissa. Hoidamme Inhouse-rekrytoinnit joustavasti ja ammattitaidolla yhdessä asiakkaamme rekrytoinneista vastaavien avainhenkilöiden kanssa.

Arviointipalvelut

Asiantuntemuksella toteutetut henkilöarvioinnit antavat arvokasta lisätietoa valintaprosessin tueksi. Arvioinnit kertovat työntekijän soveltuvuudesta tulevaan työtehtävään. Arvioinneilla pyritään myös minimoimaan rekrytointiin liittyviä riskitekijöitä. Arvioinnit voidaan toteuttaa osana Talenten rekrytointiprosessia tai erillisenä lisäpalveluna.

Kysy lisää rekrytointipalveluistamme, soita 040 6735262.

Onnistuneilla rekrytoinneilla autamme asiakkaitamme menestymään.