Liisa Kuisma

Raja harmaa

Suorahaku, rekrytointi, urakonsultointi

Menestyvät organisaatiot ovat joustavia ja rakentuvat monimuotoisista tiimeistä, joissa ratkotaan ongelmia ja opitaan yhdessä. Oppivat tiimit luovat uutta tietoa organisaation käyttöön ja osallistuvat aktiivisesti muutoksen toteuttamiseen. Intohimonani on rakentaa näitä tiimejä yhdessä asiakkaan kanssa ja toimia kumppanina rekrytoinnissa tai urakonsultoinnissa. Asiakkaan liiketoiminnan ja tavoitteiden ymmärtäminen ovat avain parhaaseen rekrytointiratkaisuun.

Kansainvälinen ura rahoitus- ja matkailupalvelujen parissa on kasvattanut ymmärrystäni eri kulttuurien välisestä yhteistyöstä. Se on ollut myös näköalapaikka useiden eri toimialojen liiketoimintaan. Työskentely johtoryhmissä Suomessa, Ruotsissa ja Hollannissa on kerryttänyt liiketoimintaosaamisen lisäksi vahvan osaamisen rekrytoinnin, henkilöstön hyvinvoinnin, yrityskulttuurin ja työntekijäkokemuksen kehittämisestä.

• Monimuotoisten tiimien ja oppivien organisaatioiden rakentaja
• kansainväliset organisaatiot ja globaalit tiimit
• IPTER verkoston konsultti

IPTER (International Power Team of Executive Recruiters) is a worldwide recruiters group that provide recruitment services for more than 40 countries. We work from 80+ offices and 6 continents, having direct presence in the following countries: Argentina, Australia, Belgium, Cambodia, Canada, China, Colombia, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, India, Indonesia, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Malaysia, Mexico, Morocco, Netherlands, Norway, Peru, Philippines, Poland, Singapore, Slovenia, Sweden, Taiwan, Thailand, UAE, UK, USA. Altogether we are 630+ people servicing our Clients.

Lähetä

Sähköposti tai varaa aika tästä yhteydenotolle!

https://www.talente.fi/monimuotoisuutta-ja-vastuukeskeista-johtajuutta/