Liisa Tapanainen

Raja harmaa

Miten rakennetaan joustava, muuttuvassa toimintaympäristössä menestyvä organisaatio? Millaiset tiimit toimivat tehokkaimmin? Mitä tarkoittaa oppiva organisaatio?

Nämä kysymykset ja pitkä kokemukseni myynnin ja asiakkuuksien johtamisesta saivat minut innostumaan uudenlaisten työyhteisöjen rakentamisesta. Kansainvälinen ura rahoitus- ja matkailupalvelujen parissa on tarjonnut jatkuvan oppimis- ja kehittymismahdollisuuden sekä kasvattanut ymmärrystäni eri kulttuurien välisestä yhteistyöstä. Se on ollut myös näköalapaikka useiden eri toimialojen liiketoimintaan. Työskentely johtoryhmissä Suomessa, Ruotsissa ja Hollannissa on kerryttänyt vahvan osaamisen rekrytoinnin, henkilöstön hyvinvoinnin, yrityskulttuurin ja työntekijäkokemuksen kehittämisestä.

Menestyvät organisaatiot ovat joustavia ja rakentuvat monimuotoisista tiimeistä, joissa ratkotaan ongelmia ja opitaan yhdessä. Oppivat tiimit luovat uutta tietoa organisaation käyttöön ja osallistuvat aktiivisesti muutoksen toteuttamiseen. Intohimonani on rakentaa näitä tiimejä yhdessä asiakkaan kanssa. Luotan ihmisiin ja avoimeen yhteistyöhön. Asiakkaan liiketoiminnan ja tavoitteiden ymmärtäminen ovat avain parhaaseen rekrytointiratkaisuun.