Tuija Kinnunen

Raja harmaa

Osaamisalueena suorahaku, rekrytointi ja Outplacement

Yritykset menestyvät, kun he löytävät osaavat henkilöt vaativiin asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason tehtäviin. Roolissani suorahakukonsulttina olen päässyt toteuttamaan tätä menestykkäästi jo usean vuoden ajan. Toimin lähellä asiakastani, perehdyn liiketoimintaan syvällisesti ja tutustun organisaatioon mahdollisimman laajasti. Panostan asiakkaani työantajamielikuvan vahvistamiseen läpi hakuprosessin sekä hyvään hakijakokemukseen.

Aikaisempi työurani liiketoiminnan asiantuntija- ja päällikkötasontehtävissä sekä tuotantotalouden opinnot Teknillisessä korkeakoulussa auttavat ymmärtämään asiakkaani liiketoimintaa laajemmin sekä paneutumaan niihin haasteisiin, joita asiakas kohtaa etsiessään osaajia organisaatioonsa.

Talenten perustajajäsenenä ja partnerina olen saanut olla vaikuttamassa myös siihen, että rekrytointiprosessimme on aidosti laadukas ja tuloksellinen. Tästä osoituksena pitkäaikaiset asiakassuhteet, joissa panostetaan jatkuvaan yhteistyön kehittämiseen.

Onnistunut rekrytointi on innostukseni lähde, joten huippujen löytäminen asiakkaalleni on parasta työssäni!

Toimialaosaaminen: teknologiateollisuus, rakennusteollisuus (talonrakentaminen, toimitilarakentaminen, infra), infraverkkotoimiala, kiertotalous, rakennustuoteteollisuus, paperi- ja puuteollisuus, arkkitehtuuri- ja suunnittelu, tekninen suunnittelu (talotekniikka, mekaniikka, automaatio), energia- ja kiinteistötekniikka, uusiutuva energia, tekninen tukkukauppa, taloushallinnon tehtävät. Suorahaut ovat pääasiassa olleet asiantuntija-, päällikkö- ja johtatason tehtäviä alaoilla toimiviin erikokoisiin yrityksiin, pienistä start-upeista pörssiyrityksiin.

Lähetä sähköposti tai varaa aika tästä yhteydenotolle!