Virpi Saukko

Työurani pitää sisällään yli 20-vuoden kokemuksen monipuolisista päällikkö- ja johtotason tehtävistä eri organisaatioissa. Olen vastannut myynnistä ja markkinoinnista, työskennellyt yksikön johtajana, myyntitiimien esimiehenä, projektijohtotehtävissä sekä asiantuntijapalveluiden myynnissä ja saanut työtehtävieni kautta laaja-alaisen ymmärryksen eri toimialoista ja organisaatioista. Työtehtäviini on kuulunut myös avainhenkilöiden rekrytoinnit. Olen useiden vuosien ajan työskennellyt myös kansainvälisessä ympäristössä isojen globaalien asiakkuuksien parissa.

Minulle tärkeintä on tukea ja auttaa asiakkaitani liiketoiminnan kasvussa. Perehdyn asiakkaiden liiketoimintaan, organisaatioon ja arvoihin huolella. Olen vastuuntuntoinen ja haluan aina palvella asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla. Rekrytointi on aina iso satsaus ja haluan löytää asiakkaalle parhaat osaajat, jotka tuovat kasvua ja menestystä.

Vapaa-aikaani vietän perheeni ja ystävieni kanssa. Työni vastapainona minulle antaa voimaa lenkkeily metsäpoluilla. Käyn myös säännöllisesti kuntosalilla ja uimassa. Mökkeily, matkustus, puutarhanhoito sekä antiikin keräily ovat myös lähellä sydäntäni.