Outplacement

Valmennamme yritysjohtoa hallitsemaan haastavat tilanteet organisaatiomuutoksessa, myös henkilöstön vähennystilanteissa. Työstämme yrityksenne tilanteeseen sopivan räätälöidyn Outplacement-palvelun. Avustamme ja valmennamme työntekijöitänne uramuutostilanteessa ja tuemme uuden uran löytämisessä henkilökohtaisella uravalmennusohjelmallamme.

Outplacement-ohjelma räätälöidään yrityksenne tarpeiden mukaisesti ja voimme sisällyttää siihen sekä ryhmä- että yksilövalmennuksia. Ohjelmamme avulla työntekijänne löytävät uuden suunnan työelämälleen ja pääsevät näin toteuttamaan itseään uusissa haasteissa. Panostamme erityisesti nykyisten työnhakumenetelmien ja sosiaalisen median hallintaan ja hyödyntämiseen sekä omien vahvuuksien määrittämiseen ja niiden markkinointiin työmarkkinoilla.

Urakonsultointi

Tarjoamme myös henkilökohtaista urakonsultointia. Luomme sinulle sopivan työnhakustrategian ja opetamme sinut hyödyntämään tehokkaasti eri hakukanavia ja sosiaalista mediaa. Päivitämme CV:si ja valmennamme sinua erilaisiin haastattelutilanteisiin. Autamme sinua tuomaan esille vahvuuksiasi ja osaamistasi työpaikkahaastatteluissa. Lisäksi opastamme sinua välttämään erilaisia haastattelutilanteiden karikoita.

Kysy lisää palveluistamme, soita 040 6735262.