Tuire Ollila-Mayers

Raja harmaa

Osaamisalueena suorahaku, rekrytointi ja Outplacement

Olen toiminut rekrytoinnin ja henkilöarviointien asiantuntijatehtävissä yli viisitoista vuotta. Aloitin urani Englannissa rekrytointikonsulttina, jonka jälkeen olen vähitellen siirtynyt vaativampiin tehtäviin. Viimeisen yli kymmenen vuoden ajan olen hakenut lähinnä asiantuntija-, esimies- ja johtotason osaajia. Minulla on SHL, Hogan ja Psycruit-sertifikaatit ja olen akkreditoitu uramuutoskonsultti.

Uskon yhteistyöhön, avoimeen kommunikointiin ja sinnikkyyteen. Luottamus on rakennettava näytöillä. Tähtään pitkäaikaiseen ja aitoon yhteistyökumppanuuteen asiakkaan kanssa.

Toimialaosaaminen: rakennusteollisuus (talonrakentaminen, toimitilarakentaminen, infra), rakennustuoteteollisuus, arkkitehtuuri- ja suunnittelu, tekninen suunnittelu (talotekniikka, mekaniikka, automaatio), energia- ja kiinteistötekniikka, uusiutuva energia, tekninen tukkukauppa, elintarvikeala, rahoitus- ja vakuutusala, taloushallinnon tehtävät. Suorahaut ovat pääasiassa olleet asiantuntija-, päällikkö- ja johtatason tehtäviä eri aloilla toimiviin erikokoisiin yrityksiin, pienistä start-upeista pörssiyrityksiin.

Lähetä sähköposti tai varaa aika tästä yhteydenotolle!