Talente on luotettava kumppani suorahaussa, rekrytoinnissa sekä organisaatiosi kehittämisessä.

raja_sin2

Työnantajalle

Työnhakijalle

Lisäarvoa onnistuneesta rekrytoinnista

raja5

Työmme tavoitteena on löytää omien alojensa huiput oikeisiin tehtäviin ja auttaa heitä kukoistamaan työssään. Onnistunut rekrytointi on sijoitus, joka tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa ja luo menestystä.

Asiakkaamme valitsevat yhteistyökumppanikseen sen, joka parhaiten ymmärtää heidän muuttuvia tarpeitaan ja auttaa heitä menestymään. Me perehdymme kunkin asiakkaan tarpeisiin ja tarjoamme joustavia ratkaisuja ja palveluja, jotka hyödyttävät asiakkaitamme eniten.

suorahaku

Suorahaku

rekry

Rekrytointi

arviointi

Arviointipalvelut

Kanssamme voit odottaa vain parasta

raja3

Työssämme perehdymme syvällisesti asiakkaamme liiketoimintaan, organisaatioon ja tavoitteisiin. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla alan viimeisimmistä trendeistä ja työmarkkinatilanteesta sekä viestimme aktiivisesti koko prosessin ajan. Rekrytoimme parhaat osaajat oikeisiin tehtäviin ja pidämme yllä asiakkaamme hyvää työnantajamielikuvaa.

Asiakkaamme arvostavat yhteistyökumppaneita, jotka ymmärtävät heitä ja ylittävät heidän odotuksensa. Kun valitset meidät, erikoistuneet asiantuntijamme takaavat sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhteistyö!

Avoimet työpaikat

Lähetä CV

Talente Oy

raja_sin2

Pääkaupunkiseutu
Technopolis, Innopoli 2
Tekniikantie 14
02150 Espoo

Lahti
Torikatu 3 A 9
15110 Lahti

Tampere
Technopolis Yliopistonrinne
Kalevantie 2
33100 Tampere

info@talente.fi
Y-tunnus: 2595643-9